De gevaren van Kerst

De gevaren van Kerst. In deze vlog deelt Remco een aantal tips met u om veilig de kerst door te komen. In deze Vlog zit ook een video waarin duidelijk te zien is wat de gevaren en de gevolgen zijn van bijvoorbeeld ondeugdelijke kerstverlichting of een brandende kaars bij een droge kerstboom.

Wat kunnen wij onder andere voor u doen. Wij kijken bijvoorbeeld samen met u naar de gevaren van Kerst. denk bijvoorbeeld aan de kersverlichting binnen uw bedrijfspand. Wij geven u advies over dit onderwerp en denken met u mee over het inrichten van een veilige en gezonde werkplek. Onze veiligheidsadviseurs kunnen uw KAM-/ Preventiemedewerker adviseren over het leveren van maatwerk.

Voor tips van de Brandweer kunt u ook kijken in de folder deze is via de volgende link te openen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die Brogaal onder andere kan bieden? Dan lichten wij dit graag toe tijdens een vrijblijvend gesprek.

Wij bieden u een totaalconcept, doordat u meerdere diensten kunt combineren. Zo ondersteunen wij u en nemen de zorg uit handen:

Veiligheid, betrokkenheid en vertrouwen zijn de kernwoorden van Brogaal. Veiligheid raakt namelijk iedereen.

U kunt ons bereiken op info@brogaal.com of via telefoonnummer: 033-4614303.

Met Vriendelijke Groet,

Brogaal

Wilt u dit bericht delen, gebruik dan de ondersteunende kanalen.

× Hoe kan ik je helpen?