Kwalificatie-Register

Kwalificatie Register

Het Kwalificatie Register is een initiatief van verschillende opleiders, ingenieursbureaus, opdrachtgevers, toezichthouders en aannemers in Nederland. In het DLP-Register vindt u bedrijven die op de juiste manier gekwalificeerd zijn om werkzaamheden in de bodemsanering uit te voeren. U kunt ons natuurlijk ook in dit register terugvinden met onze kwaliteiten en ervaringen.

Daarnaast kan een opdrachtgever en toezichthouder op de werkvloer in één oogopslag controleren of de DLP, maar ook de HVK of MVK op de juiste manier gekwalificeerd is.

Praktisch en eenvoudig alle kwalificaties voor het werken in of met verontreinigde bodem op één platform. Bovendien is het Kwalificatie-Register het platform voor toezichthouders om te controleren op de juiste kwalificaties, voor werknemers op de locatie om hun kwalificaties te tonen en voor opdrachtgevers in de selectie en controle van bedrijven.

Het platform van het kwalificatie register

Het Kwalificatie Register is het platform om eenvoudig DLP-certificaten, zowel opleidingscertificaten en CROW R-DLP registraties, op het werk te controleren. Maar niet alleen controle op DLP maar ook voor HVK, MVK, MKB, OCE, ARBO-keuringen etc. Het is het platform om bedrijven te vinden die personeel met de juiste ervaring en opleidingen in huis hebben. Daarnaast controleert u op dezelfde wijze ook op het platform of de veiligheidskundige en arbeidshygiënisten over de juiste kwalificaties beschikken.

Waarom het kwalificatie register van Nederland?

Register Deskundig Leidinggevende Projecten (R-DLP) De term DLP (Deskundig Leidinggevende Projecten) is afkomstig uit de publicatie CROW 132 ‘werken in of met verontreinigde grond(water)’. Met de nieuwe samenvoeging van publicaties CROW 132 en CROW 307 wordt medio juni 2017 de nieuwe CROW 400 gepubliceerd.

Iedereen die met een voldoende het centrale examen van CROW heeft afgerond, wordt opgenomen in het CROW DLP register (R-DLP). Het CROW register zegt dus alleen iets over de behaalde examenresultaten.

De DLP heeft een centrale rol op een sanering. Maar daarnaast zijn nog vele kwalificaties vereist, omdat er nog geen centrale registratie voor alle kwalificaties voor werken in of met verontreinigde bodem is.

www.dlp-register.nl

Kwalificatie register
kwalificatie register
× Hoe kan ik je helpen?