Tabletop Sets

Unieke Tabletop sets

Ontdek een effectieve en efficiënte manier om uw BHV-team te trainen met de BHV Tabletop sets van Brogaal.

In uw bedrijfsomgeving kunnen zich situaties voordoen waarbij een volledige ontruimingsoefening niet praktisch is, vooral bij herhaalde oefeningen die nodig zijn. Onze tabletop-oefening biedt een alternatieve trainingsmethode die snelle en grondige evaluaties mogelijk maakt zonder het dagelijkse bedrijfsproces te verstoren, zoals bij herhaalde ontruimingsoefeningen het geval kan zijn. Met onze BHV Tabletop Sets kunt u uw team effectief voorbereiden op noodsituaties en zorgen voor een veilige werkomgeving, terwijl u tegelijkertijd de operationele continuïteit behoudt.

Het gebruik van de BHV tabletop biedt de volgende voordelen:

  1. Gedetailleerde risicobeoordeling: Je kunt specifieke noodsituaties simuleren die zich kunnen voordoen in je bedrijfs-locatie en de reactie van je BHV-team op die situaties gedetailleerd evalueren.

  2. Efficiënte evaluatie: Het stelt je in staat om snel de reactietijd en effectiviteit van je BHV-team te beoordelen, wat kan leiden tot verbeteringen.

  3. Herhaalbaarheid: Je kunt meerdere scenario’s in korte tijd herhalen om ervoor te zorgen dat je BHV-team goed voorbereid is op verschillende noodsituaties.

  4. Minimale bedrijfsverstoring: Omdat er geen daadwerkelijke evacuatie plaatsvindt, blijft het primaire bedrijfsproces ongestoord, waardoor de productiviteit behouden blijft.

  5. Coördinatie: De aanwezigheid van een Coördinator Hoofd BHV kan helpen bij het coördineren van de oefening en het bieden van waardevolle feedback aan het team.

BHV tabletop basis set
Tabletop set Basis
Tabletop set Magazijn
Tabletop set basis 2
Tabletop set Magazijn Compleet
Tabletop set voor de Zorgsector
Tabletop set voor Kinderdagverblijf

Ontdek onze reeks tabletop sets voor BHV-training, ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen en uw team effectief voor te bereiden op noodsituaties.

Binnenkort voegen we onze nieuwste toevoegingen toe aan het assortiment tabletop sets voor BHV-training! Bij Brogaal zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om uw BHV-team effectief voor te bereiden op noodsituaties. Blijf op de hoogte van onze nieuwe releases, want we werken hard om sets te creëren die voldoen aan de nieuwste standaarden en aan uw specifieke trainingsbehoeften. Met onze toekomstige tabletop sets kunt u rekenen op praktische, efficiënte en realistische trainingservaringen die uw team klaarstomen voor elke uitdaging. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over onze aankomende releases en hoe deze uw BHV-training naar een hoger niveau kunnen tillen!

Een paar voorbeelden van een Tabletop voor in de Zorgsector en Kinderdagverblijfbranche. Deze sets zijn nog in ontwikkeling!

× Hoe kan ik je helpen?