DIENSTEN

Overzicht van de diensten van Brogaal Veiligheidsdiensten

Eén overzicht van de diensten van Brogaal Veiligheidsdiensten die onder andere geleverd kunnen worden. Desondanks is Brogaal erop gericht om Veiligheidspersoneel te leveren die passend is op uw situatie. 

 Wij leveren onder andere deze diensten en geven advies op maat:

Wat kunnen wij voor u doen. Onze veiligheidsadviseur is er in verschillende vormen en gradaties. De veiligheidsadviseurs van Brogaal kunnen u onder andere ondersteunen en ontzorgen met de verschillende veiligheidsvraagstukken waar u minder of geen tijd voor heeft, zoals: – Opstellen en toetsen van een Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E); – Opstellen en uitvoeren van een Plan van Aanpak (PvA); – Het uitvoeren van onder andere werkplekinspecties, op kantoor en op de werkvloer; – Uitvoeren van ongevalsonderzoeken; – Implementeren van bijvoorbeeld een op maatgemaakt veiligheidsbeleid; – Verbeteren/ updaten van reeds bestaande procedures en ook instructies; – Verzorgen van veiligheidstrainingen; – Opzetten van een veiligheidscampagne; – Wij kijken namelijk samen met u naar de Arbo omstandigheden binnen en buiten uw bedrijfspand.

Naast het leveren van de bovenstaande veiligheidsdiensten leveren we ook een aantal veiligheidsproducten. Deze zijn bijvoorbeeld te vinden op de pagina producten.

Wij geven u bovendien advies over dit onderwerp en denken met u mee over het inrichten van een veilige en gezonde werkplek. Onze Deskundige medewerkers kunnen uw KAM-/ Preventiemedewerker adviseren over het leveren van maatwerk. Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die Brogaal onder andere kan bieden? Dan lichten wij dit graag toe tijdens een vrijblijvend gesprek.

Indien u niets kunnen vinden in de bovenstaande links neem dan desondanks toch contact met ons op. U kunt ons bereiken op info@brogaal.com evenals via telefoonnummer: 033-4614303.

MVK en HVK