BLOG: Certificaat Controleur Brandpreventie

In september 2020 hebben wij de opleiding Controleur Brandpreventie mogen afronden met een goed resultaat. Zowel Jeffrey als Remco hebben deze opleiding gevolgd en kunnen nu aan de slag als controleur. Een mooie toevoeging op alle onderdelen die Brogaal te bieden heeft.

Wat kan de Controleur Brandpreventie van Brogaal voor u betekenen:

De controleur brandpreventie van Brogaal loopt doormiddel van een inspectielijst door het pand. De controleur legt aan de gebruiker/ eigenaar van het gebouw uit wat het doel, nut en noodzaak is van de voorwaarden die bijvoorbeeld gesteld zijn in de verschillende wet- en regelgeving. Hij/zij bespreekt intussen met de gebruiker/ eigenaar, middels een rapport, waar de gebreken en aandachtspunten zijn binnen het pand.

Wilt u ook dat Jeffrey of Remco bij u komen kijken en een onafhankelijk advies geven over brandveiligheid binnen uw organisatie? Dat kan door contact met ons op te nemen via info@brogaal.com. Wilt u zich eerst inlezen dat kan natuurlijk ook, kijk dan op de pagina van de controleur brandpreventie en vult u het formulier in onderaan de pagina.

certificaat brandpreventie

Heeft u interesse in de diensten van onze preventiemedewerkersBasis-,  Middelbare- of Hogere Veiligheidskundige neem dan eenvoudig contact met ons op via 033-4614303 of mail naar info@brogaal.com. Wij helpen graag direct verder.

Met Vriendelijke Groet,

Wendy de Gooijer

Wilt u dit bericht delen, gebruik dan de ondersteunende kanalen.