TERUGBLIK OP 2020

Het jaar zit er bijna op en een terugblik op dit jaar is daardoor wel op zijn plaats. Wij kunnen toch wel zeggen dat het een bijzonder jaar was en nog steeds is. Graag willen wij met een positief gevoel eindigen en de mooie onderdelen niet vergeten.

Wij nemen jullie daarom graag mee waarom voor Brogaal dit jaar zo anders was.

Coronacrisis

Dit jaar gaat de geschiedenis in als het jaar van de coronacrisis. Wat betekende dit voor Brogaal?

Werken kwamen tijdelijk stil te liggen en medewerkers werden te pas en te onpas getest. Het kabinet bepaalde de regels, de zogenaamde routekaart!

Wat mogen we wel en wat mag of kan absoluut niet. Wij zijn ambitieuze ondernemers en wilden het beste uit ons zelf halen, maar die routekaart maakte het ons wel moeilijk.

Zoeken naar mogelijkheden en niet kijken naar wat niet kan heeft geleid tot bijzondere acties. Wij zijn gestart in deze periode met het bloggen en vloggen over onze werkzaamheden. Voor ons was werken met sociale media ver buiten onze comfortzone, maar wat vonden we het leuk om onze verhalen te vertellen en andere mensen te inspireren.  Daardoor zijn mooie samenwerkingen ontstaan waar we erg dankbaar voor zijn. Bekijk ook ons youtubekanaal en linkedIn pagina als je op de hoogte wilt blijven van onze nieuwe ontwikkelingen.

De Veiligheidsscan op RTL Z

Dit jaar zijn we ook een samenwerking aangegaan met RTL Z. In een aflevering van de Barometer hebben wij meer kunnen vertellen over onze veiligheidsscan. Op een plek bij een opdrachtgever van ons konden we de verschillende takes afnemen en bespreken. Een goede werkvloer waarin we een aantal aspecten van de veiligheidsscan konden laten zien en uitlichten. Inmiddels hebben vele de uitzending gezien, maar mocht je hem toch gemist hebben dan hierbij de link om nog een terug te kijken. Wij vonden het geweldig dat we gebruik mochten maken van deze bijzondere locatie. Onze oprechte waardering voor de samenwerking met deze opdrachtgever.

Door deze uitzending hebben we meerdere veiligheidsscans mogen uitvoeren bij verschillende opdrachtgevers en hen mogen in laten zien dat veiligheid altijd op de agenda moet blijven staan. Mocht u ook een samenwerking aan willen gaan, ontdek dan wat Brogaal voor kan doen!

Opleiding

Dit jaar heeft ook in het teken gestaan van kennis opdoen en opleidingen volgen. De opleiding controleur brandpreventie is met succes afgerond en er is stagegelopen bij de brandweer om zo meer ervaring op te doen. Samen met een preventiemedewerker van de VRU werden er rondes gelopen bij verschillende bedrijven ter controle van brandpreventie. Na veel rondes en leerzame gesprekken verder kunnen we zeggen dat we vanaf heden inzetbaar zijn als controleur. Mocht u een controleur brandpreventie nodig hebben, twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Nieuwe opdrachtgevers

Dit jaar stond ook vooral in het teken van nieuwe opdrachtgevers. Opdrachtgevers waarmee we in 2021 de samenwerking voortzetten en nieuwe opdrachtgevers waarmee we een mooie start gaan maken in 2021.  Hartelijk dank voor het vertrouwen in Brogaal.

Team

Als laatste wil ik mijn dankbaarheid uitspreken over hoe we als team dit jaar hebben opgepakt. Naar mij mening zijn we er echt voor gegaan en hebben obstakels overwonnen en kijk waar we nu staan. Het was een jaar van zoeken naar mogelijkheden en nieuwe lijnen uitzetten. Het was fijn om met elkaar te praten en te sparren om zo tot verfrissende ideeen te komen. Dank jullie wel voor het mooie jaar, de aanmoediging, de inspiratie en het grenzeloos vertrouwen in elkaar.

Met alle liefde wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en veilig 2021. Denk wat vaker aan de mensen om u heen en laat ze weten dat ze bijzonder zijn!

TEAM BROGAAL

Kerstman overzicht

× Hoe kan ik je helpen?