Vragenlijsten AMS

In deze vlog vertelt Jeffrey wat er nog meer tot de mogelijkheden behoort in het Arbo Management systeem (AMS). Het AMS kan tevens gebruikt worden om zelf vragenlijsten aan toe te voegen. Deze vragenlijsten kunnen bijvoorbeeld uit uw eigen kwaliteitssysteem afkomstig zijn of door u zelf ontworpen zijn.

Door het AMS op deze manier te gebruiken heeft u maar één app te nodig om op de werkvloer uw controlelijsten digitaal uit te voeren.

Enkele voordelen hiervan zijn:

  • U kunt onder andere uw telefoon gebruiken voor het invullen van de vragenlijst.
  • U loopt niet meer met een papieren versie rond en die u later moet overschrijven.
  • Eventuele actiepunten kunnen direct worden opgenomen in het actiepuntenoverzicht van het Plan van aanpak.
  • De verantwoordelijke leidinggevende krijgt na afronding van invullen een kopie van de ingevulde vragenlijst.
  • Er is een direct overzicht te creëren in het managementoverzicht aangaande de punten. Dit overzicht kan gecombineerd worden met de Risico Inventarisatie en Evaluatie.

Het Arbo Management systeem kan u in veel opzichten ontlasten. Op onze pagina van het AMS kunt u teruglezen wat dit systeem u nog meer kan bieden. Op onze YouTube pagina kunt u een uitgebreide video terugvinden waarin wordt uitgelegd hoe het systeem werkt.

Het AMS is het digitale RI&E instrument met verschillende vragenlijsten en kan specifiek voor uw organisatie worden ingericht. Dit systeem helpt u om de RI&E te maken en tegelijk de voortgang van de ARBO-activiteiten te volgen.
Het AMS is een innovatieve applicatie waarbij visie en technologie samenkomen. Het AMS is een uniek systeem dat organisaties de mogelijkheid geeft om zelf accenten te leggen. Onze adviseurs kunnen u daarbij helpen.

Wanneer u meer informatie over het AMS wilt ontvangen, klik dan op deze link.

Wat kunnen wij voor u doen

Wij kijken samen met u naar de Arbo omstandigheden binnen en buiten uw bedrijfspand. Wij geven u advies over dit onderwerp en denken met u mee over het inrichten van een veilige en gezonde werkplek. Onze preventieadviseurs/  veiligheidsadviseurs kunnen uw KAM-/ Preventiemedewerker adviseren over het leveren van maatwerk.

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die Brogaal onder andere kan bieden? Dan lichten wij dit graag toe tijdens een vrijblijvend gesprek.

U kunt ons bereiken op info@brogaal.com of via telefoonnummer: 033-4614303.

Met Vriendelijke Groet,

Jeffrey Nachtegaal

Wilt u dit bericht delen, gebruik dan de ondersteunende kanalen.