Vlog: Interne Audit

Interne Audit uitgevoerd samen met Remco

Vandaag was het voor Remco een spannende dag. Remco heeft samen met een van onze opdrachtgevers een Interne audit volgens de norm van de ISO 45001 uitgevoerd. In deze vlog vertelt Remco hoe hij zijn werkdag is gestart.

ISO 45001 audit

Wat kan Brogaal voor uw organisatie betekenen

Interne bedrijfskundigen zoals de Arbo-coördinatorpreventiemedewerker, OR, VGM-commissie, Arbo-werkgroep, etc. hebben vaak de behoefte aan externe ondersteuning van de werkzaamheden voor onder andere het schijven van een training gevaarlijke stoffen of het verzorgen van een Interne audit. Brogaal kan hierin ondersteunen. Bijvoorbeeld doormiddel van de veiligheidsscan. Deze scan geeft u een onafhankelijk beeld van uw organisatie. Daarnaast kunnen wij ook voor u meesschrijven in uw nieuwe BHV- / ontruimingsplan. We nemen dan de restrisico’s die afkomstig zijn van uw Risico Inventarisatie en Evaluatie. (Indien u die niet heeft kunnen wij u ook hierin ondersteunen.) en schrijven dan een maatwerkplan voor u.

Heeft u interesse in deze dienst neem dan eenvoudig contact met ons op via 033-4614303 of mail naar info@brogaal.com. Wij helpen u direct verder.

Met Vriendelijke Groet,

Remco van Barneveld.

Wilt u dit bericht delen, gebruik dan de ondersteunende kanalen.

× Hoe kan ik je helpen?