Hoe ziet de week van veiligheidsadviseur Jeffrey er uit?

De week van veiligheidsadviseur Jeffrey.

Hoe kan een week er uit zien voor onze adviseurs? Afgelopen week hebben we de week van Remco doorgenomen.

Laten we deze week de week van Jeffrey erbij pakken. Veiligheidsadviseur Jeffrey Nachtegaal

Een aantal dagen in de week bezoekt hij organisaties en bedrijven om controles uit te voeren met betrekking tot de brandveiligheid. Deze opdrachtgever kwam met de vraag naar een brandveiligheidsspecialist. Die moest zorgdragen voor toezicht en handhaving op brandveiligheid op bouwkundig, installatietechnisch en organisatorisch gebied bij bestaande bouw en milieu. Aangezien Jeffrey veel werk verzet als Brandmeester bij de brandweer in zijn regio. En veel kennis heeft van Wet en -regelgeving werd hij al snel ingezet op projecten. Zo zorgt hij elke dag voor de veiligheid van alle mensen die bij deze organisaties werken en verblijven.

Het mooie van het werk van veiligheidsadviseur Jeffrey is dat hij veel interactie heeft met bewoners, bezoekers, medewerkers en ondernemers. Een heel pallet van diversiteit aan mensen en organisaties. Geen dag is hetzelfde en geen mens en organisatie is hetzelfde. Vandaar dat Jeffrey constant bezig is met het creëren van veiligheidsbewustzijn en altijd de mens en zijn/haar veiligheid centraal zet. Hij laat de mensen meedenken over de risico’s van bepaalde acties die er ondernomen zijn en wat uiteindelijk de gevaren/gevolgen daarvan kunnen zijn. Dit bewustzijn verhogen gaat niet altijd makkelijk. Maar is wel enorm van belang om het draagvlak vele malen groter te maken.

Wat doet Jeffrey nog meer

Naast deze bezoeken beoordeelt Jeffrey ontruimingsplannen en schrijft hij BHV beleidsplannen voor zowel bedrijven met 1 locatie als bedrijven met meerdere vestigingen. Dat doet hij voor meerdere opdrachtgevers die allemaal met de vraag binnen kwamen naar een goed passend plan wat nauw aansluit bij hun organisatie. Elk bedrijf heeft zo zijn eigen identiteit en daarom zijn standaard plannen vaak niet de oplossing, maar moet er een geschikt plan opgesteld worden. Met de kennis van Jeffrey en het verhaal en de wensen van de opdrachtgevers zijn zij samen tot goede en overzichtelijke plannen gekomen. Zo heeft hij hen goed kunnen ondersteunen en adviseren.

Zoals u kunt lezen werken wij door het hele land en komen op diverse plekken. De locaties zijn zeer divers en kunnen variëren van scholen tot bouwmarkten en van kantoren tot kinderdagverblijven. Wij helpen iedereen graag op weg naar een betere en veilige werkplek, maar we moeten het wel samen doen!

Heeft u vragen aan de hand van deze blog neemt u dan contact met ons.

Als u tijdens een vrijblijvend gesprek voorziet in de koffie dan nemen wij de koeken mee!

Het Team van Brogaal.

× Hoe kan ik je helpen?