Hoe ziet een werkweek er uit als veiligheidsadviseur?

Hoe kan een week er uit zien voor onze adviseurs? Laten we als voorbeeld de week van Remco er bij pakken.

Twee dagen in de week zit hij intern bij een bedrijf om alle MVK taken daar te vervullen. Het bedrijf kwam met de vraag, hoe meer veiligheid te creëren op en om de werkvloer. Remco is in gesprek gegaan om de pijnpunten te inventariseren en kwam al snel met oplossingen.  Het resultaat is dat er al heel veel werk door Remco bij de opdrachtgever is opgepakt en problemen opgelost zijn.

Afgelopen week is Remco naar Groningen afgereisd om een RI&E uit te voeren voor een bedrijf die bij ons terecht kwam met de vraag naar een veiligheidsadviseur. Ze waren opzoek naar een Ri&E die beter bij het bedrijf zou aan sluiten. Bovendien hadden zij de behoefte naar meer duidelijke plannen omtrent regels en veiligheid binnen hun organisatie. Kortom, best veel vragen van een opdrachtgever die duidelijk richtlijnen nodig had. Er zijn oplossingen gevonden voor elk probleem en dat maakt dat deze opdrachtgever nu meer overzicht heeft.

Bij een opdrachtgever in Rotterdam liepen ze tegen het zelfde obstakel aan. Ook daar was de behoefte groot naar een veiligheidsadviseur. Wij hebben de afgelopen periode gezorgd voor veiligheid en stabiliteit. Op dit moment zijn wij met hen aan het overleggen om een digitale RI&E te gaan gebruiken. Dit systeem is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en altijd up to date! De behoefte naar een duidelijke structuur en de veelheid van Arbo-zaken waar organisaties mee te maken krijgen is daar mee ingevuld. Ze zijn enthousiast over ons systeem, nadat Remco samen met een van hen voor controle door een pand is gelopen en heeft laten zien hoe snel en overzichtelijk dit product werkt bij het invullen van een RI&E. Wordt zeker vervolgd!

En als laatste kwam er nog een opdrachtgever tussendoor die met spoed een validatie nodig had op een V&G plan. Deze opdrachtgever heeft Remco voor het weekend kunnen helpen, zodat hij maandag gewoon kon starten met zijn ploeg bij een opdracht te Arnhem. Toch fijn dat die opdrachtgever rustig van zijn weekend kon genieten wetende dat de opdracht maandag door kon gaan.

Zoals u kunt lezen werken wij door het hele land en komen op diverse plekken bij verschillende organisaties. Geen een locatie is hetzelfde en kan variëren van scholen tot bouwmarkten en van kantoren tot kinderdagverblijven.  Wij helpen iedereen graag op weg naar een betere en veilige werkplek, maar we moeten het wel samen doen!

Heeft u vragen aan de hand van deze blog  neemt u dan contact met ons op via info@brogaal.com of bel naar 033-4614303.

Als u tijdens een vrijblijvend gesprek voorziet in de koffie dan nemen wij de koeken mee!

Het Team van Brogaal.