Actie Veiligheidsscan

De reden om een externe onafhankelijke veiligheidsscan door Brogaal uit te laten voeren verschilt natuurlijk per bedrijf en branche. Maar het doel is voor iedereen hetzelfde namelijk: de risico’s beperken en een gezonde en veilige werkplek creëren  voor  uw medewerkers en u zelf. Veiligheid is niet meer weg te denken in de tijd waar we leven. Daarom streven wij er naar om uw organisatie naar een hoger en vooral veilig niveau te brengen.

Actie veiligheidsscan Brogaal

Dat is ook de reden waarom wij hebben deel genomen aan de opnames bij televisie programma de Barometer.

In De Barometer worden succesverhalen van ondernemers gedeeld. Zij volgen ondernemers die de ins en outs van hun bedrijf willen delen. Dit keer kwam het onderwerp veiligheid aan bod.

Aangezien onze werkzaamheden vrij breed zijn hebben wij er voor gekozen om de veiligheidsscan extra in het daglicht te zetten. Een goede effectieve scan wat snel inzicht geeft in de maatregelen die nog genomen moeten worden. Dat zorgt voor een veiligere werkplek en dat gaat u altijd terug zien in uw medewerkers. Als alles goed geregeld is dan valt dat op en geeft u als werkgever een rustiger gevoel!

Om u een idee te krijgen hoe een veiligheidsscan kan worden gedaan hoeft u alleen maar op deze link te klikken.

Mocht u aan de hand van deze brief en het bekijken van het filmpje ook graag een veiligheidsscan willen laten uitvoeren dan kunt u nu gebruik maken van de tijdelijk korting van 15%.

Door middel van te bellen met 033-4614303 of te mailen naar info@brogaal.com nemen wij uw vraag in behandeling. Binnen 24 uur zal een van onze adviseurs u bellen om de veiligheidsscan te bespreken.

Wilt u dit bericht delen, gebruik dan de ondersteunende kanalen.