Corona Pandemie

In deze vlog vertelt Remco wat Brogaal voor u kan betekenen in de tijd van Corona. In deze tijd mag een pandemie-lijst niet ontbreken.

Daarom hebben wij een Corona pandemie-lijst gemaakt die antwoorden geeft op al uw vragen hoe om te gaan met Corona in uw bedrijf. We zijn genoodzaakt om anders te gaan kijken naar ons bedrijf door de corona maatregelen en daar helpt deze pandemie-lijst uiteraard bij. Maar hoe ga je er mee om in jouw bedrijf? Veel bedrijven stellen zich die vraag. En terecht. Want hoe ga je daar mee om en wat zijn precies de regels tot nu toe. Veel vragen met onzekere antwoorden wat de toekomst betreft. En om heel eerlijk te zijn, er is geen duidelijk antwoord.

Waar we u wel mee kunnen helpen is een Corona pandemie-lijst die u kunt toepassen in uw organisatie. Aangezien elke organisatie uniek is kunnen we de lijst aanpassen aan uw werkwijze en denken we graag verder met u mee. Zo heeft u een plan klaar liggen waar u mee aan de slag kunt richting uw medewerkers en klanten. U kunt laten zien dat u Corona echt serieus neemt en ook beseft dat deze pandemie voorlopig nog niet weg zal zijn uit onze samenleving. Wij blijven nauwlettend de regels van de rijksoverheid en het RIVM in de gaten houden, zodat de pandemie-lijst up to date blijft. Zo kunt u er altijd van uit gaan dat we volgens de laatste richtlijnen werken. Wij ontlasten en ontzorgen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u op de goede weg bent.

Heeft u liever een vrijblijvend gesprek met een presentatie van het AMS. Dan kunt u contact opnemen met ons via info@brogaal.com. Of bellen met 033- 4614303.

Wilt u dit bericht delen, gebruik dan de ondersteunende kanalen.

× Hoe kan ik je helpen?