Safety Box

Safety Box

Wilt u snel toegang tot alle veiligheid- en EHBO-middelen? Dan is de SafetyBox / Safetytrolley de oplossing. Geef uw werkomgeving een professionele uitstraling door gebruik te maken van de handige Box. De mobiliteit maakt de SafetyBox bijzonder flexibel.

De Box kan, afhankelijk van de situatie, ingevuld worden met de meest relevante veiligheidsartikelen en is daardoor zeer veelzijdig te gebruiken. Bij een calamiteit hoeft er niet meer gezocht te worden naar een veiligheidsartikel. Alles in een box bij de hand.

Waarom een Safety Box?

Speciaal voor tijdelijke locaties is de Safety Box de snelste manier om te voorzien in veiligheid op locatie. Het is echt een unieke uitkomst. Denkt u in eerste instantie aan bouwplaatsen, evenementen, korte projecten, maar ook voor locaties waar de blussers niet aan de muur bevestigt kunnen/mogen worden.

Wat zit er in een Safety Box?

De zeer compacte, stijlvolle en strakke Box is voorzien van 2 brandblussers, pleisterdispenser, oogspoelfles, verbandkoffer en een blusdeken. Er zijn ook mogelijkheden om de Box op maat in te vullen, zolang de veiligheid en functionaliteit gegarandeerd kan blijven. Bijvoorbeeld met een AED.

De snelste manier om in veiligheid te voorzien

Een uniek en nieuw product in Nederland. Een mobiele en robuuste SafetyBox, een complete set voorzien van veiligheidsartikelen. Alle hulpmiddelen binnen handbereik. Moeiteloos verrijdbaar en eenvoudig in en uit te klappen. Neemt weinig ruimte in. Dus bij een NOOD- situatie heeft u altijd de oplossing dichtbij!

  • Snel inzetbaar
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Alles bij de hand
  • Opvallend
  • Snel te verplaatsen
  • Alle veiligheidsmiddelen op 1 plek
  • Naar behoefte samen te stellen

Verkoop

Maak voor altijd een einde aan rondslingerende veiligheidsartikelen door eenvoudig de Safety Box te bestellen.

De snelste manier om in veiligheid op locatie te voorzien is om de Safety Box af te nemen. Dat kunt u doen door een offerte aan te vragen. zie button aan de rechterkant van deze pagina, of te mailen naar info@brogaal.com.

Wilt u liever persoonlijk contact belt u dan naar 033-4614303.
Wij staan graag voor u klaar.

Team Brogaal

Offerte aanvragen - Safety Box

Offerte aanvragen - Safety Box
× Hoe kan ik je helpen?